Jinan Star, 2024 Jianfeng Yalın Üretim Forumu'nda parlıyor

2024/09/26 15:24

22 Eylül 2024'te Jinan Star, 2024 Jianfeng Yalın Üretim Forumu'na katıldı. Altı seçkin şirket katılmaya davet edildi. Jinan Star, etkinliği olağanüstü bir performansla başarıyla tamamladı.

5 - 副本 (2).jpg

Forumdaki atmosfer sıcak ve gergindi. Çeşitli şirketlerin temsilcileri güçlü yönlerini ve başarılarını gösterdiler ve sektör içgörülerini ve gelişim stratejilerini paylaştılar. Jinan Star, benzersiz cazibesi ve olağanüstü performansıyla izleyicilerin odak noktası oldu.

Jinan Star'ın temsilcileri, derin mesleki bilgileri ve zengin pratik deneyimleriyle forumda harika konuşmalar yaptılar. Sektörün mevcut durumunu derinlemesine analiz ettiler, yenilikçi geliştirme fikirleri ve çözümleri ortaya koydular ve sahneden alkış aldılar.

1 - 副本.jpg

Etkileşimli oturumda Jinan Star, diğer şirketlerin temsilcileriyle aktif olarak iletişim kurdu ve fikir alışverişinde bulundu, başarılı deneyimleri paylaştı ve işbirliği fırsatlarını araştırdı. Gösterdikleri açık ve işbirlikçi tutum diğer şirketler tarafından büyük beğeni topladı.

4 - 副本.jpg

Bu forum yalnızca sektör değişimleri için büyük bir etkinlik değil, aynı zamanda Jinan Star'ın gücünü göstereceği bir sahne. Jinan Star, diğer mükemmel şirketlerle olan alışverişler ve rekabet yoluyla, temel rekabet gücünü sürekli olarak geliştirdi ve gelecekteki gelişim için sağlam bir temel oluşturdu.

7 - 副本.jpg

Jinan Star, yalın üretim konseptini desteklemeye, keşfetmeye ve yenilik yapmaya devam edecek ve müşterilere daha iyi ürün ve hizmetler sunmaya devam edecek. Gelecekteki gelişimde Jinan Star'ın yalın üretim alanında kesinlikle daha parlak başarılara imza atacağına inanıyorum.

(Ofis Dong Qianqian)

ilgili ürünler