Jinan Star, enerji tasarrufu sağlamak ve verimliliği artırmak için çok istasyonlu CNC soğuk şişirme makinesini tanıttı

2024/10/01 09:53

Son zamanlarda, derinlemesine araştırma ve sıkı taramanın ardından şirket liderleri, kararlı bir şekilde çok istasyonlu CNC SJBP-205L soğuk şişirme şekillendirme ekipmanını satın aldı. Beş istasyonlu SJBP-205L soğuk şişirme makinesi, cıvataların üretim verimliliğini önemli ölçüde artırırken, her işlem adımını daha hassas bir şekilde kontrol ederek cıvataların geometrik boyutsal doğruluğunu ve yüzey kaplamasını iyileştirerek işleme süreci sırasında hataların birikmesini azaltır ve daha da ileri gider. cıvata ürünlerinin kalitesinin iyileştirilmesi; farklı ürünlerin üretim ihtiyaçlarına esnek bir şekilde uyum sağlama, daha karmaşık cıvata ürünlerini işleme ve üretme ve farklı müşterilerin cıvatalara yönelik yüksek standartlı özelleştirme gereksinimlerini karşılama; ekipman yapısını ve süreç akışını optimize etmek, enerji tüketimini ve atık oluşumunu azaltmak ve kaynak kullanım verimliliğini artırmak.

Çok istasyonlu CNC SJBP-205L soğuk şişirme şekillendirme ekipmanı, bağlantı milinin ömrünü ve aşınma direncini artırabilen ve enerji tüketimini azaltabilen, kakma yağsız, kendinden yağlamalı bir yatakla donatılmıştır; makine, makinenin çalışması sırasında tüm parçaların tam olarak yağlanmasını sağlamak için bir yağ devresi basınç koruma cihazı ile donatılmıştır; makineyi aşırı yükten korumak ve kalıbın servis ömrünü uzatmak için bir hava devresi basınç koruma cihazı ayarlanmıştır; devre sistemi, yalnızca hızı sonsuz olarak değiştiremeyen, aynı zamanda çalışma sırasında makinenin arıza durumunu otomatik olarak algılayan ve makineyi durdurabilen bir frekans dönüştürücü artı PLC'den oluşur; Küçük başlangıç ​​akımı ve yumuşak frenleme ile hava sıkıştırmalı pnömatik kavramayı benimser. Yavaş yavaş ilerleme modu dışında, sürgü her durduğunda arka ölü noktada durarak yeterli çalışma alanı sağlayabilir; Kapalı koruma cihazlarının tasarımı ve geliştirilmesi, sıcak yağ buharının çalışma ortamına olan kirliliğini büyük ölçüde azaltır.

Çok istasyonlu CNC SJBP-205L soğuk şişirme şekillendirme ekipmanı, müşterilere daha yüksek işleme doğruluğu ve daha istikrarlı ürün kalitesi sağlayarak hassas işleme sağlar; Taşıma cıvataları ve flanş cıvataları gibi ürünlerin üretim verimliliğini artırır, seri üretim yapar, sipariş döngüsünü etkili bir şekilde kısaltır ve kalite ve miktarı sağlarken zamanında teslimat yapar. Ayrıca üretim maliyetlerini ve enerji tüketimini azaltabilir, çevre kirliliğini azaltabilir ve işçilerin çalışmasını kolaylaştırabilir.

Jinan Star, müşterilerine daha kaliteli cıvata ürünleri sunmaya, yeni ekipman sunmaya ve müşterilerin mükemmel kalitede cıvata ürünlerine yönelik beklentilerini karşılamak için sürekli olarak yenilikçi canlılık enjekte etmeye kendini adamıştır!

ilgili ürünler